BLOG #37: Iced Matcha White Choco

Ingrediënten Iced Matcha met witte chocolade: 

  • Witte chocolade | 6 blokjes
  • Melk | 180 ml
  • IJsblokjes
  • Matchapoeder | 1 theelepel
  • Warm water | 2 eetlepels

Benodigdheden:

  • Pan
  • Bamboeborstel
  • Glas

Bereidingswijze:

  1. Verwarm melk in een pannetje en voeg chocoladeblokjes toe.
  2. Verwarm totdat de chocolade volledig is gesmolten.
  3. Giet in een glas en laat lichtjes afkoelen. 
  4. Gebruik een bamboeborstel en meng de Matcha met het water tot een gladde pasta.
  5. Doe de ijsklontjes in het glas en giet voorzichtig Matcha bij de witte chocolademelk. 

Arigato – @aichide.xj/

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *