Drink dit ’s ochtends op nuchtere maag

De beste dagen zijn die vol langdurige energie en focus. En dit is makkelijker om dagelijks te bereiken dan je misschien denkt. Zonder dat je op een gegeven moment vol adrenaline zit door de vierde kop koffie… Ontdek hieronder wat je iedere dag op nuchtere maag wil drinken om je de hele dag energiek en helder te voelen.  

Bekijk hieronder de video:

Je hebt maar één nuchtere maag per dag. Waarom is dat relevant voor je gezondheid? Als je de dag niet goed start, bijvoorbeeld te suikerrijk, heb je de hele dag meer trek en al snel een flinke energiedip. Kortom, je voelt je waardeloos.

Als je de dag goed wilt starten, zal je een aantal bewuste keuzes moeten maken.

Welke?

1. Hoe laat je eet
De principes van intermittent fasting, dus vasten met tussenpozen, helpt om minder ontstekingen in je lichaam te hebben en een lagere bloedsuikerspiegel. Hierdoor heb je indirect meer energie.

2. Wat je eet
Ook wat je eet is heel bepalend voor hoe je je dag begint. Het heeft een positief of negatief effect op hoeveel trek én energie je die dag hebt. En zelfs op je neurotransmitters. Wat je ’s ochtends eet bepaalt mede hoeveel neurotransmitters je lichaam gaat aanmaken. Dus meer geluksstofjes of juist de stofjes die helpen tegen stress bijvoorbeeld. Verkeerde voedingskeuzes kunnen je lichaam diep van binnen veel stress geven. Dat wil je niet.  

De beste start van je dag

Oké, dus wat is de beste start van je dag dan? Water! Maar dan wel water aangevuld met voedingsstoffen. Die niet leiden tot een verhoging van je bloedsuikerspiegel, maar die juist stabiel houdt. Die je meteen in de ochtend de vitaminen, mineralen en voedingsstoffen geven die je dagelijks nodig hebt. Die je ook probiotica geeft voor een optimale darmflora. Waar ook gezonde algen inzitten zoals spirulina en chlorella die je nu misschien helemaal niet eet, maar je lichaam wel ondersteunen om alle afvalstoffen goed af te voeren. Voeg daarom een lepeltje Green Juice van Superfoodies toe aan je glas water. Daar zitten al deze stoffen namelijk al in.

Green Juice is volledig biologisch en een hoge bron van vitamine C, B12, kalium, calcium, ijzer, mangaan, selenium, chroom. Het activeert de natuurlijke energie in je lichaam. Ook ondersteunt het de afweer van je lichaam, kortom het heeft een positief effect op je immuunsysteem.

Natuurlijke energiedrank

Zie Green Juice als je natuurlijke energiedrank in de ochtend. Misschien ter vervanging van je koffie of misschien wel als vervanging van een suikerrijke energiedrank gedurende de dag. Green Juice bevat namelijk geen suiker of onnatuurlijke smaakstoffen die je lichaam uiteindelijk alleen maar energie kosten.  

Dit is wat ons betreft de allerbeste start van je dag!

Je kunt Green Juice bestellen via deze link. Je krijgt er nu het boek GROENER gratis bij, met 88 plantaardige recepten die zó lekker zijn, dat je vergeet dat ze gezond zijn. Voor het hele gezin. In no-time klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *