FRESH BEETROOT JUICE (geen juicer nodig!)

Voor dit gezonde sapje heb je aan een blender genoeg. Het zit vol stoffen die niet alleen je gezondheid een boost geven, maar ook je huid van binnenuit laten stralen. Lekker verfrissend door de appel en tegelijk verwarmend door de gember.

Ware schoonheid komt van binnenuit. Dat is niet alleen een mooi gezegde, maar ook een feit. Naast een beetje genetisch ‘geluk’ wijzen steeds meer onderzoeken gezonde voeding en lifestyle aan als hét fundament voor een mooie en jonge huid. Je voedingspatroon en lifestyle zijn namelijk bepalend voor een goed werkend immuunsysteem, een gezonde hormoonhuishouding, een goede darmflora, voldoende slaap, minder stress en voor nog veel meer. En al deze factoren hebben op hun beurt weer invloed op de conditie van je huid. Dus kiezen wij bij Superfoodies bewust voor recepten met specifiek gekozen ingrediënten! Zoals dit recept uit het boek ‘HUID, Een mooie huid van binnenuit’ die je via onze webshop kunt bestellen.

Stralende huid van binnenuit
Het hoofdingrediënt in dit sapje is biet. Bieten hebben een bloedzuiverende werking en zorgen op die manier voor een mooiere, egale en rustige huid. Appel bevat daarnaast veel antioxidanten die je huid verstevigen en zo helpen om je huid jong en elastisch te houden. Gember versterkt je algehele immuunsysteem en heeft een reinigende werking. De extra boost komt van Superfoodies Luminous Beauty Shake.  

Dit poeder helpt de vorming van collageen, om de huid van binnenuit te versterken. Ook helpen de ingrediënten in dit poeder je lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.  Zo ondersteunt het ook je innerlijke gezondheid, hormoonhuishouding, natuurlijke energie, weerstand, vruchtbaarheid, een heldere geest en goede gemoedstoestand. Wat zijn die ingrediënten? Bijvoorbeeld 118% van de aanbevolen dagelijkse referentie-inname vitamine C, 47% zink en 34% magnesium.


Dit heb je nodig voor de Fresh Beetroot Juice
(1 glas)

  • 1 kleine/middelgrote rode biet geschild en grof gesneden
  • 1 middelgrote appel, klokhuis verwijderd, geschild en grof gesneden
  • 1 cm lang stuk verse gember, geschild
  • 1 el citroensap
  • 1 tl Luminous Beauty Shake van Superfoodies
  • 200 ml gefilterd water

Zo maak je de juice

  1. Doe alle ingrediënten in een blender.
  2. Mix gedurende 60 seconden op hoge snelheid.
  3. Schenk het sap in een glas.
  4. Serveer direct.

Je kunt het sap door een zeef gieten als je er zeker van wilt zijn dat er geen stukjes fruit of groente in terechtkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *