Meer energie met de zomerse Golden Milk smoothie

Deze ijskoude Golden Milk smoothie is niet alleen heel lekker, maar heeft vooral een positief effect op je gezondheid en spijsvertering. Een zonnig drankje voor extra veel energie deze zomer.  

Traditioneel wordt deze drank, die een vast onderdeel vormt van de Ayurvedische geneeskunde, warm gedronken. Maar deze zomer maken wij er een gezonde ijskoude smoothie van. Het hoofdingrediënt van Golden Milk is een geneeskrachtig specerij: geelwortel ofwel kurkuma. Deze wortel reinigt het lichaam, werkt ontstekingsremmend en is goed voor je spijsvertering. De geneeskrachtige eigenschappen worden toegeschreven aan de actieve stof curcumine, een stof die niet zo makkelijk opneembaar is voor het lichaam. Maar in combinatie met zwarte peper en gezonde vetten (zoals de kokosmelk in dit recept) wordt de opname van kurkuma in het lichaam sterk verbeterd.

Behalve kurkuma bevat Golden Milk nog een aantal andere gezonde specerijen, zoals kaneel, kardemom, gember en nootmuskaat. Superfoodies maakte een kant en klaar biologisch Golden Milk poeder waar alle specerijen al in de juiste verhouding inzitten. Zodat je lichaam de gezonde stoffen optimaal kan opnemen en jij maximaal profiteert van al die gezondheidsvoordelen. En als je het daar niet voor doet, drink het dan omdat het gewoon hartstikke lekker is.

RECEPT ZOMERSE GOLDEN MILK SMOOTHIE

Dit heb je nodig voor 1 glas:

Zo maak je de smoothie:

  1. Doe alle ingrediënten samen in een blender en mix goed door elkaar tot het een gladde massa is.
  2. Giet in een glas en geniet ervan.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *