Snel afvallen én lekker eten? Het kan echt! Zelfs met deze Vegan Chocolademousse

Veel mensen zijn in een constante strijd tussen willen afvallen en ‘normaal’ willen eten. Maar wat als je ‘normaal’ kunt eten en snel kunt afvallen? Op een 100% gezonde manier. Dat kan echt, zelfs met lekkere snacks en desserts, zoals deze gezonde Vegan Chocolademousse. We vertellen je er in deze blog alles over.

Zou je graag wat willen afvallen? Doe je steeds opnieuw een poging, die je niet vol kunt houden omdat je ook gewoon ‘normaal’ wilt eten? We hear you! Je bent niet de enige. Daarom hebben we in de afgelopen jaren een Rapid Fat Loss methode gecreëerd waarbij je een compleet menuplan krijgt, zodat jij heerlijk, gezond, ‘normaal’ kunt eten en toch kilo’s afvallen.

De Rapid Fat Loss methode is een 21-daags programma in de vorm van een E-book waarbij je motivatie, adviezen, aanbevelingen en natuurlijk een compleet menu plan krijgt. Het helpt effectief je vetverbranding te stimuleren en overtollige kilo’s te verliezen uit overtollig lichaamsvet.

Werkt het echt?

Hoe dan? Nou door een 100% gezond, gevarieerd én lekker voedingspatroon. De recepten zijn speciaal ontwikkeld voor dit programma. Ze zijn goed voor je gezondheid, lekker (je hele gezin kan mee-eten zonder dat ze zullen zeuren of klagen) en gemakkelijk te maken. Bovendien heb je er geen dure ingrediënten voor nodig, we hebben rekening gehouden met ieder budget. De gerechten geven je energie op een duurzame manier en vullen ook veelvoorkomende voedingstekorten aan. Zo zal je na het programma gezonder zijn dan voordat je eraan begon.

We weten allang dat deze methode werkt. Duizenden mensen hebben namelijk het Rapid Fat Loss programma en de methodiek gevolgd. Successen van meer dan 6 kilo gewichtsverlies in 21 dagen (en meer dan 14 kilo in drie maanden) komen geregeld voorbij.

En misschien geloof je niet dat je gewoon heerlijk kunt blijven eten? Daarom willen we je vast één van de recepten uit de methode laten proeven! Geniet van deze vegan chocolademousse.    

Voor meer informatie over de Rapid Fat Loss methode check deze link.

RECEPT VEGAN CHOCOLADEMOUSSE

voor 4 personen heb je nodig:

 • 40 g vegan pure chocolade
 • 2 rijpe avocado’s
 • 30 g rauwe cacao
 • 100 ml amandelmelk
 • 4 el ahornsiroop

Topping

 • 1 el kokoscrème
 • 2 handjes blauwe bessen
 • 2 el fijngehakte hazelnoten of amandelen

 

Zo maak je de mousse

 1. Smelt de pure chocolade au bain marie.
 2. Doe de rijpe avocado’s in de blender en giet de gesmolten pure chocolade erbij. Voeg ook de rauwe cacao, amandelmelk en ahornsiroop toe en mix het tot een dikke en romige massa.
 3. Verdeel de chocolademousse over 4 glaasjes of kommetjes en zet ze minimaal 3 uur in de koelkast.
 4. Haal na 3 uur de glaasjes uit de koelkast. Verdeel er wat kokoscrème, blauwe bessen en fijngehakte noten overheen. Geniet ervan!

The post Snel afvallen én lekker eten? Het kan echt! Zelfs met deze Vegan Chocolademousse appeared first on Superfood Leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *